11-S: l’ANC i Òmnium Sant Cugat organitzen la Marxa de Torxes i la Via Santcugatenca

07/09/2020 – Eva Jou / 

L’ANC Sant Cugat i Òmnium Sant Cugat preparen actes conjunts per commemorar la Diada a la ciutat. La celebració començarà la vigília de l’11 de setembre amb la tradicional Marxa de Torxes. El recorregut començarà a la plaça Rafael Casanova a les 20:30h del vespre i finalitzarà a la plaça 1 d’octubre amb el Cant dels Segadors i l’apagament de les torxes. Les entitats organitzadores recomanen que es comprin les torxes de manera anticipada. Es podran adquirir el 7 i el 8 de setembre a la seu de l’ANC de 18h a 20h o el 9 i el 10 de setembre a la seu d’Òmnium, en el mateix horari. Paral·lelament, els dies 7,8,9 i 10 de setembre les torxes es podran comprar, en horari comercial, a la botiga Gerd (Plaça de Sant Pere, 9) i a l’Estanc Cal Crispín (Carrer de Santiago Rusiñol, 23). D’altra banda, també es podran recollir el mateix 10 de setembre a les 20:00h al carrer Escoles, davant l’Escola Joan Maragall, en 4 grups de taules separades per 20 metres, per poder mantenir la distància interpersonal.

A part de la Marxa de Torxes, l’ANC i Òmnium també organitzen la Via Santcugatenca. Serà el divendres 11 de setembre i començarà a les 16:30h a la Rambla del Celler, 1. La Via Santcugatenca consistirà en una fila única de persones, separades entre elles per una estelada col·locada a terra. La fila recorrerà la Rambla del Celler fins a Francesc Macià. De moment, les entitats encara estan decidint si continuar amunt i rodejar el Monestir o bé seguir la mateixa Rambla del Celler cap al Parc de la Pollancreda. Les inscripcions per aquest acte ja estan obertes a la web de l’Assemblea.

Tots els participants a les diferents activitats hauran d’utilitzar obligatòriament la mascareta, mantenir la distància de 2 metres entre participants i fer ús del gel hidroalcohòlic en acabar els actes. També es demana no compartir pancartes ni estelades i portar una bandera independentista per col·locar a terra entre participant i participant, com a separador.

D’altra banda, l’ANC i Òmnium han gravat un anunci de forma conjunta amb l’objectiu d’anunciar els actes d’aquest any a Sant Cugat.

Comparteix
També et pot interessar

CATEGORIES NOTÍCIES

Categories

Sant Cugat Magazine #96
Gener 2024

Directe TV

Enquesta activa

Què tens previst fer aquest estiu?

A. Em quedaré a Sant Cugat
B. Faré turisme nacional
C. Marxaré a l’estranger