2.000 pancartes als balcons de Sant Cugat per commemorar el Dia de la Gent Gran

22/09/2020 – Redacció /

La commemoració del Dia Internacional de la Gent Gran se celebrarà el proper dijous 1 d’octubre. Per aquest motiu, l’Ajuntament de Sant Cugat repartirà gratuïtament 2.000 pancartes amb el lema “Jo estimo la gent gran” perquè la ciutadania les pugui penjar als balcons de casa seva i donar suport a aquest col·lectiu. Aquestes pancartes es distribuiran al carrer els propers dies a través dels agents de civisme.

Les pancartes als balcons santcugatencs serà l’acte més visual, però no l’únic que es farà a la ciutat durant la setmana del 28 de setembre a l’1 d’octubre. La tinenta d’alcaldia de Drets Socials i Igualtat, Núria Gibert, ha presentat aquest migdia les accions que es posaran en marxa per commemorar a Sant Cugat el Dia Internacional de la Gent Gran sota el lema “Compartim la vida i ens cuidem mútuament”. L’acte ha comptat amb la presència de Joan Cortadellas, president del casal de la Llar d’avis de la Parròquia i representant de la taula de gent gran, i Juan Merino, membre del casal de la Floresta i representant de la taula de gent gran.

Davant la situació generada per la covid-19, enguany no s’han programat actes presencials per tal d’evitar riscos entre un dels col·lectius més vulnerables de la ciutadania, la gent gran. Però tot i les circumstàncies, la ciutat no ha volgut deixar de banda aquesta commemoració i en aquest sentit, l’Ajuntament ha posat en marxa una campanya comunicativa amb imatges fetes amb col·laboració de persones de la taula de gent gran, la residència Sant Salvador i els apartaments Cugat Natura.   

A més, Televisió Sant Cugat també s’ha volgut sumar a la commemoració i ha preparat una programació ben especial que oferirà entrevistes, taules rodones i reportatges dedicada al col·lectiu perquè enguany ho pugui viure amb la mateixa intensitat des de casa.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar