2.000 pancartes als balcons per commemorar el Dia de la Gent Gran

23/09/2020 – Redacció /

La commemoració del Dia Internacional de la Gent Gran se celebrarà el dijous 1 d’octubre. És per això que l’Ajuntament de Sant Cugat repartirà gratuïtament 2.000 pancartes amb el lema “Jo estimo la gent gran”. L’objectiu és que els veïns les pengin als balcons de casa seva per donar suport a aquest col·lectiu. Aquestes pancartes es distribuiran pel carrer els pròxims dies a través dels agents de civisme.

Les pancartes als balcons santcugatencs serà l’acte més visual, però no serà l’únic que es farà a la ciutat durant la setmana del 28 de setembre a l’1 d’octubre. La tinenta d’alcaldia de Drets Socials i Igualtat, Núria Gibert, ha presentat aquest migdia les accions que es posaran en marxa per commemorar a Sant Cugat el Dia Internacional de la Gent Gran sota el lema “Compartim la vida i ens cuidem mútuament”. L’acte ha comptat amb la presència de Joan Cortadellas, president del casal de la Llar d’avis de la Parròquia i representant de la taula de gent gran, i Juan Merino, membre del casal de la Floresta i representant de la taula de gent gran.

Imatge de la presentació de les accions que es posaran en marxa per commemorar el Dia Internacional de la Gent Gran

Davant la situació generada per la covid-19, enguany no s’han programat actes presencials per tal d’evitar riscos entre un dels col·lectius més vulnerables de la ciutadania, la gent gran. Tot i les circumstàncies, la ciutat no ha volgut deixar de banda aquesta commemoració i en aquest sentit, l’Ajuntament ha posat en marxa una campanya comunicativa amb imatges fetes amb la col·laboració de persones de la taula de gent gran, la residència Sant Salvador i els apartaments Cugat Natura.   

Televisió Sant Cugat se suma a la commemoració del Dia de la Gent Gran

A més, Televisió Sant Cugat ha preparat una programació especial que oferirà entrevistes, taules rodones i reportatges dedicats al col·lectiu, perquè enguany ho puguin viure amb la mateixa intensitat des de casa.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #102

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar