3.300 joves, 61 esplais de tot Catalunya i 15 equipaments municipals: així ha estat l’Esplaiada a Sant Cugat

(09/05/2022 – Redacció)  

Si aquest cap de setmana us heu trobat amb molts grups de joves d’esplais pels carrers de la ciutat, tranquils, té una explicació. I és que Sant Cugat ha acollit més de 3.300 infants i joves d’esplais de tot Catalunya per celebrar L’Esplaiada, la Trobada General d’Esplais Catalans.

La celebració, que es va fer en diferents indrets de la ciutat, va començar el divendres 6 a la tarda. A més 15 equipaments municipals van acollir els participants, entre ells el PAV3 tal com va mostrar regidor de joventut Marco Simarro a les seves xarxes socials.

L’Esplaiada 2022 va finalitzar el diumenge 8 amb un gran acte reivindicatiu al parc Ramon Barnils. Un acte en què també va assistir el president de la Generalitat, Pere Aragonès, acompanyat de l’alcaldessa Mireia Ingla i els regidors de joventut Alba Gordó i Marco Simarro. A la vegada va actuar el grup Ambauka.

En total s’han reunit a Sant Cugat 61 esplais d’arreu del territori i aquest acte s’ha convertit en el primer gran esdeveniment amb infants i joves després de la Covid-19 en l’àmbit de l’educació en el lleure.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar