Més de 300 persones es manifesten sota el lema “La Mirada diu PROU”

(12/9/2023 – Redacció)   

Més de 300 manifestants s’han reunit davant les instal·lacions provisionals de l’escola per defensar un cop més els drets dels infants de l’escola que des de l’AFA La Mirada consideren que “estan essent vulnerats per parts dels organismes competents”.  La concentració ha estat convocada per L’Escola La Mirada i l’AFA sota el lema: La Mirada diu PROU.

Recordem que aquesta escola funciona des del 2016 en barracons a l’espera de la construcció del seu edifici. Una construcció que ha patit inombrables problemes i endarreriments i que a hores d’ara es troba paralitzada arran d’una ordre judicial. Curs a curs les instal·lacions provisionals de l’escola s’han anat quedant petites i s’han hagut d’anar incorporant nous. La instal·lació dels darrers s’ha endarrerit novament i el curs ha començat sense ells. Per aquest motiu docents i famílies han afirmat en un manifest que “no disposem de les infraestructures adequades per a dur a terme el projecte educatiu i la manca de previsió i planificació ens impedeix iniciar el curs escolar amb normalitat any rere any”.

“És per això que famílies i escola ens hem unit per denunciar aquesta situació i exigir solucions. És imperatiu que es realitzin els tràmits i gestions pertinents per a desencallar la situació judicial d’una vegada i que mentrestant garantiu el dret dels infants amb recursos, previsió d’espais i planificació per als propers cursos”.

Per aquest motiu demanen “al Departament d’Educació i l’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès que es coordinin i desencallin definitivament aquesta situació.”

La protesta ha coincidit amb la visita del director de Centres Públics de la Generalitat de Catalunya, Jean-Marc Segarra Mauri, la directora de Serveis Territorials d’Educació al Vallès Occidental, M. Teresa Fons Aumedes, la regidora d’Educació de l’Ajuntament de Sant Cugat, Maria Carme Ardid (Regidora d’Educació), i el regidor d’Urbanisme de l’Ajuntament de Sant Cugat, Àngel Pedrós.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar