400 gimnastes omplen el PAV3 al Festival d’Estiu del Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat

(13/06/2022 – Redacció)  

El Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat ha organitzat un any més el seu tradicional Festival d’Estiu de l’entitat que ha reunit unes 400 gimnastes al Pavelló 3 de la rambla del Celler. A l’exhibició han participat totes les gimnastes del club, des de l’escola base, les àrees de competició escolar i federada de gimnàstica rítmica, així com els 3 equips de gimnàstica estètica de grup.

Moment del Festival d’Estiu del Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat 

També han participat gimnastes de les escoles L’Olivera i La Mirada de Sant Cugat, dels Jesuïtes Sant Gervasi de Barcelona, Gravi de Barcelona i Maristes Rubí, centres on el club santcugatenc ofereix els seus serveis en gimnàstica rítmica.

Un Festival d’Estiu, on el Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat va fer un homenatge a les gimnastes i entrenadores que el curs vinent no seguiran a l’entitat. I que aquest any va tenir com a fil conductor: els oficis.

A més d’aquest Festival d’Estiu, el Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat també va organitzar aquest cap de setmana el 2n Trofeu del Club que va reunir a la ciutat 75 conjunts, 16 clubs i 450 gimnastes.

 

 

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar