400 parelles ja s’han inscrit a la 63a Marxa infantil, hi ha temps fins el 25 de setembre

(13/09/2022 – Redacció)  

Ja queda menys d’un mes per a la 63a edició de la Marxa Infantil de Regularitat de Sant Cugat, que es celebrarà el diumenge 9 d’octubre. Des de que es van obrir les inscripcions a principis de mes ja s’han inscrit més de 400 parelles i qui no ho hagi fet encara podrà fer-ho fins al 25 de setembre al web www.marxainfantil.cat. En total hi podran participar infants de 7 a 12 anys, estudiants de segon a sisè de primària, i el límit d’inscripcions s’ha fixat en 1.200 parelles.

El recorregut serà d’uns 10 km, per la zona de la Torre Cendrera, Pi d’en Xandri i Torre Negra. En cas d’ajornament per mal temps, la Marxa es traslladarà al diumenge 30 d’octubre. D’aquesta manera es consolida el canvi iniciat l’any passat de tornar a celebrar aquesta jornada a la tardor i no durant la primavera, com era habitual durant els últims anys.

Enguany, la Marxa Infantil col·laborarà amb el projecte solidari de Labdo. Com a novetat, aquest any la Marxa compta amb el Segell Petjada Verda de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC). A més a més, Silvano Bendinelli compta aquest any amb un segon coordinador, l’Oliver Giralt. Aquest any la Marxa Infantil arriba a la seva 63a edició i, com sempre, s’organitza des del Club Muntanyenc Sant Cugat amb centenars de voluntaris.

Els dos cartells guanyadors d’aquesta 63a edició que es reprodueixen a la samarreta i al cartell, són obra de Bruna Pifarre Nogueras d’11 anys del Pins del Vallès i Hugo González Silva de 9 anys de l’escola Turó Can Mates. Dos dibuixos que es van seleccionar entre els més de 1.000 presentats.

Dibuix d’Hugo González Silva de 9 anys de l’escola Turó Can Mates que serà el cartell d’aquesta edició
Dibuix de Bruna Pifarre Nogueras d’11 anys del Pins del Vallès per la samarreta
Comparteix
També et pot interessar

CATEGORIES NOTÍCIES

Categories

Sant Cugat Magazine #96
Gener 2024

Directe TV

Enquesta activa

Què tens previst fer aquest estiu?

A. Em quedaré a Sant Cugat
B. Faré turisme nacional
C. Marxaré a l’estranger