400 parelles ja s’han inscrit a la 63a Marxa infantil, hi ha temps fins el 25 de setembre

(13/09/2022 – Redacció)  

Ja queda menys d’un mes per a la 63a edició de la Marxa Infantil de Regularitat de Sant Cugat, que es celebrarà el diumenge 9 d’octubre. Des de que es van obrir les inscripcions a principis de mes ja s’han inscrit més de 400 parelles i qui no ho hagi fet encara podrà fer-ho fins al 25 de setembre al web www.marxainfantil.cat. En total hi podran participar infants de 7 a 12 anys, estudiants de segon a sisè de primària, i el límit d’inscripcions s’ha fixat en 1.200 parelles.

El recorregut serà d’uns 10 km, per la zona de la Torre Cendrera, Pi d’en Xandri i Torre Negra. En cas d’ajornament per mal temps, la Marxa es traslladarà al diumenge 30 d’octubre. D’aquesta manera es consolida el canvi iniciat l’any passat de tornar a celebrar aquesta jornada a la tardor i no durant la primavera, com era habitual durant els últims anys.

Enguany, la Marxa Infantil col·laborarà amb el projecte solidari de Labdo. Com a novetat, aquest any la Marxa compta amb el Segell Petjada Verda de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC). A més a més, Silvano Bendinelli compta aquest any amb un segon coordinador, l’Oliver Giralt. Aquest any la Marxa Infantil arriba a la seva 63a edició i, com sempre, s’organitza des del Club Muntanyenc Sant Cugat amb centenars de voluntaris.

Els dos cartells guanyadors d’aquesta 63a edició que es reprodueixen a la samarreta i al cartell, són obra de Bruna Pifarre Nogueras d’11 anys del Pins del Vallès i Hugo González Silva de 9 anys de l’escola Turó Can Mates. Dos dibuixos que es van seleccionar entre els més de 1.000 presentats.

Dibuix d’Hugo González Silva de 9 anys de l’escola Turó Can Mates que serà el cartell d’aquesta edició
Dibuix de Bruna Pifarre Nogueras d’11 anys del Pins del Vallès per la samarreta

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar