500 alumnes de Sant Cugat participen en el projecte de dansa Mapadeball

(25/04/2022 – Redacció)  

Apropar el llenguatge del moviment i la dansa de creació contemporània a l’alumnat jove de secundària, aquest és l’objectiu del projecte Mapadeball. Una proposta liderada per coreògrafs professionals i amb la participació de ballarins locals i que està organitzada pel Mercat de les Flors i Xarxa Transversal, amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat.

A Sant Cugat hi participen en total 500 alumnes dels Instituts Angeleta Ferrer i Sensat, Arnau Cadell i Joaquima Pla i Farreras. Un equip de Televisió Sant Cugat ha estat testimoni de com s’ha implementat aquesta iniciativa a l’institut Angeleta Ferrer.

Els alumnes de l’Angeleta Ferrer van mostrar diferents coreografies al patí del centre del divendres 22 d’abril al matí.

I és que el temps és la temàtica principal de Mapadeball 2022, que per aquest projecte s’ha volgut crear una reflexió crítica sobre el temps en què vivim, a través de les expressions pròpies de cada jove participant en l’experiència.

Enguany participen en aquesta iniciativa més de 2.225 alumnes i 54 professors/es de 28 instituts de secundària de 7 ciutats de Catalunya, que rebran de 14 ballarins locals les partitures escèniques de coreògrafs.

Els alumnes santcugatencs mostraran les seves coreografies el dimarts 26 i dimecres 27 al Teatre Auditori.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #96

Enquesta activa

Què faràs els dies de Festa Major?
×

Directe TV

També et pot interessar