800 infants participen en la Cursa d’Orientació Escolar de Sant Cugat

(09/05/2022 – Redacció)  

El Parc del Turó de Can Mates ha estat l’escenari de la 22a edició de la Cursa d’Orientació Escolar de Sant Cugat. La prova, organitzada per l’Oficina Municipal d’Esport per a Tothom (OMET) s’ha anat consolidant amb el pas del temps i que enguany ha reunit 822 atletes. També ha col·laborat el Club Senglar.

Moments abans de començar la prova Foto: Raquel Pérez

El recorregut s’ha iniciat a l’Escola Turó de Can Mates i ha transcorregut per tot el límit del Parc del Turó Can Mates, per tornar novament fins a l’escola.

Però en què consisteix aquesta prova? Durant la prova cada participant ha complementat un itinerari, seguint unes fites i uns punts de control, en el menor temps possible. Les persones participants han disposat d’una targeta electrònica que han anat validant a les diferents fites, facilitant així les tasques d’organització. Tothom tenia una hora de sortida predeterminada.

Foto: Raquel Pérez

En aquesta edició han pogut participar des d’atletes nascuts el 2015, en categoria prebenjamí, fins a la categoria popular, nascuts a partir de 2002.

Com l’edició anterior les persones en cadira de rodes han tingut un circuit adaptat per tal que puguin gaudir d’aquest esport.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #96

Enquesta activa

Què faràs els dies de Festa Major?
×

Directe TV

També et pot interessar