A partir de dilluns els santcugatencs podran anar a Barcelona

29/05/2020 – REDACCIÓ /

Les regions sanitàries de Barcelona, l’àrea Metropolitana Nord, on pertany Sant Cugat, i la Metropolitana Sud seran una sola regió sanitària a partir de dilluns que ve, 1 de juny. D’aquesta manera a partir de dilluns els santcugatencs podran anar a Barcelona i als municipis de la regió sanitària Metropolitana Sud. 

El Ministeri de Sanitat ha acceptat la proposta de la Generalitat d’unificar les tres regions i, per tant, estarà permesa la mobilitat entre tots els municipis que les conformen, que es mantindran en fase 1. 
D’altra banda, Girona, Catalunya Central, l’Alt Penedès i el Garraf passaran a fase 2 a partir de la setmana que ve i se sumen al Camp de Tarragona, les Terres de l’Ebre i l’Alt Pirineu i Aran, que ja hi són des de la setmana passada. D’aquesta manera, només l’àrea metropolitana de Barcelona i Lleida seguiran en fase 1 mentre que la resta de Catalunya estarà en fase 2.    

A on puc anar a partir de dilluns?

  • Als municipis de l’Àmbit Metropolità Nord que comprèn l’àmbit territorial del Barcelonès Nord (Badalona), el Maresme (Mataró), el Vallès Occidental (Terrassa i Sabadell) i el Vallès Oriental (Granollers).
  • Als municipis de l’Àmbit Metropolità Sud que comprèn l’àmbit territorial del Baix Llobregat (Hospitalet de Llobregat), i el Barcelonès Sud (Castelldefels).
  • Barcelona Ciutat amb els districtes de Ciutat Vella, Eixample, Gràcia, Horta-Guinardó, Les Corts, Nou Barris, Sant Andreu, Sant Martí, Sants-Montjuïc, Sarrià-Sant Gervasi.


Comparteix
També et pot interessar

CATEGORIES NOTÍCIES

Categories

Sant Cugat Magazine #96
Gener 2024

Directe TV

Enquesta activa

Què tens previst fer aquest estiu?

A. Em quedaré a Sant Cugat
B. Faré turisme nacional
C. Marxaré a l’estranger