Activitats i festius: Què es farà a Sant Cugat aquest estiu i tardor?

(24/05/2022 – Redacció)  

Ja quasi estem a la meitat d’aquest any 2022 i moltes activitats han tornat a l’escena santcugatenca. Però quines activitats es faran aquest estiu i tardor a Sant Cugat? Comencem! 

Maig 
Aquest diumenge 29 de maig arriba la reVolta, la volta ciclista femenina. La sortida i arribada serà des de Pla del Vinyet i participaran una vuitantena de ciclistes de 15 nacionalitats diferents. 

ReVolta 2021

Juny 
La Festa Major de Sant Cugat serà del 28 de juny al 3 de juliol. El concurs d’Arrossos se celebrarà el 3 de juliol, a partir de les 9:30h. Tindrà una nova ubicació al passeig de Gaudí, mentre que el parc de l’Arborètum acollirà l’entrega de premis i el concert final. A més els concerts de gran format tindran de referent el Parc de l’Arborètum. Aquest darrer espai serà escenari del concert de La Pegatina (1 de juliol), que presenta el nou disc “Hacia otra parte”. La música tindrà també protagonistes com Balkan Paradise Orchestra (30 de juny) al parc de Ramon Barnils, i Ebri Knight (2 de juliol) que la farà grossa a la plaça d’Octavià.

A més aquest estiu començaran les jornades de portes obertes de Torre Negra obertes a la ciutadania. Una finca que des de gener és de propietat municipal. 

A més del  15 al 19 de juny arriba el festival de música negra, el St.Q Black. 

Festa Major de Sant Cugat

Juliol 
El juliol serà el mes de les festes majors de districtes. La de Mira-sol segurament serà el 9 i 10  de juliol. Pel que fa a la Floresta, Televisió Sant Cugat ha pogut saber que se celebrarà el 15, 16, 17, 22, 23 i 24 de juliol. 

Festa Major de la Floresta

Setembre
El curs escolar aquest any arrenca uns dies abans i serà el dilluns 5 de setembre. Enguany la diada cau en diumenge. Cap a mitjans de setembre se celebrarà la Festa Major de Valldoreix. 

Octubre 
La Marxa Infantil es tornarà a celebrar a la tardor, concretament el diumenge 16 d’octubre. Aquest 2022 serà l’edició a 63 d’aquest esdeveniment històric de la ciutat.

La Festa de Tardor se celebrarà el cap de setmana del 22 i 23 d’octubre. I a finals d’aquest mes, com sempre, arriba la Castanyada a la ciutat! 

Festa de Tardor

Novembre
La Mitja Marató de Sant Cugat 2022 serà el diumenge 20 de novembre. Hi haurà tres recorreguts – 21k, 10k i 5k-, a més d’una Kids Race.

mitja-marato-santcugat2019
Imatge de l’inici de la Mitja Marató Sant Cugat

Quins festius hi ha aquest estiu/tardor? 

Aquest 2022 hi ha 14 festius. L’1 de maig, l’11 de setembre i el 25 de desembre cauen en diumenge. Hi haurà 4 caps de setmana llargs, un pont i una setmana sencera (pels afortunats!).

  • Dilluns 6 de juny: Dilluns de Pasqua Granada
  • Divendres 24 de juny: Sant Joan
  • Dimecres 29 de juny: Sant Pere (excepte en Valldoreix)
  • Dilluns 15 d’agost: L’Assumpció
  • Divendres 16 de setembre: Sant Cebrià (només en Valldoreix)
  • Dimecres 12 d’octubre: Festa Nacional d’Espanya
  • Dimarts 1 de novembre: Tots els Sants
  • Dimarts 6 de desembre: La Constitució
  • Dijous 8 de desembre: Immaculada Concepció
  • Dilluns 26 de desembre: Sant Esteve

 

Comparteix

Sant Cugat Magazine #96

Enquesta activa

Què faràs els dies de Festa Major?
×

Directe TV

També et pot interessar