Agora Patufet Infant School celebra 50 anys a Sant Cugat

(21/11/2022 –  Redacció)  

L’escola Agora Patufet Infant School està d’aniversari. Aquest cap de setmana han organitzat tota una sèrie d’actes per a celebrar els seus 50 anys de servei a la ciutat. Després d’una cercavila pels carrers de la ciutat, i un acte institucional, la festa es va traslladar a les instal·lacions del centre amb tallers i animació musical pels infants.

https://www.instagram.com/p/ClNrLEAI6o5/

Una jornada de celebració que ha servit per a reconèixer la tasca dels fundadors de la Llar d’Infants Patufet  l’Adelaida Balbuena, que va dirigir el centre durant tres dècades, i del Julio Navarro.

Un acte que ha comptat amb la presència de molts alumnes i exalumnes, com és el cas singular de la Laia que va ser alumna i ara és mare i professora de l’Agora Patufet Infant School. Els assistents a la celebració també van poder revisar els 50 anys d’història de l’escola amb una exposició fotogràfica.

https://www.instagram.com/p/ClCIAeKoGb2/

L’aniversari d’Agora Patufet Infant School va comptar amb la presència de Vicenç Gandol, director del campus Agora Sant Cugat Infant School, de Pilar Gorina, regidora d’Educació de l’Ajuntament i moltes de les famílies que han compartit amb l’escola part del seu mig segle d’història.

Imatge cedida : Agora Sant Cugat Infant School
Vicenç Gandol, director del campus Agora Sant Cugat Infant School; Julio Navarro, fundador “Llar d’Infants Patufet”; i Marta Cobo, coordinadora de l’escola Agora Patufet Infant School

Comparteix

Sant Cugat Magazine #102

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar