Així és com es poden bescanviar els xecs de 20€ per comprar al comerç local

30/09/2020 – Redacció /

L’Ajuntament de Sant Cugat ja va anunciar fa unes setmanes que destinarà 600.000 euros transformats en vals de descompte per revitalitzar el comerç local afectat per la pandèmia del coronavirus. D’aquesta manera, un total de 30.000 llars santcugatenques podran obtenir un únic val descompte de 20 euros per gastar en els establiments locals adherits a la iniciativa des del 14 d’octubre fins al 30 de novembre.

Els interessats en beneficiar-se del xec-regal hauran de descarregar-se l’aplicació ‘Gràcies, compra a Sant Cugat’ i registrar-se amb el DNI d’una de les persones majors d’edat de la família. El val es podrà bescanviar en els comerços adherits i equivaldrà al 50% de cada compra, no hi haurà import mínim de per gastar i es podrà fer servir en més d’un establiment, fins que s’esgotin els 20 euros.

Elena Vila, Tinenta d’alcaldia de Promoció econòmica, Empresa, Ocupació i Comerç de l’ajuntament de Sant Cugat ha avançat que la iniciativa es podria repetir més endavant: “avaluarem la mesura però la idea és reeditar-la en el futur”.

Pere Soler, Mireia Ingla i Elena Vila a la presentació de la campanya

Com s’han d’activar els vals descompte?

Cada llar podrà activar un val de descompte per un import de 20 euros

  1. Un membre de la unitat familiar o de convivència, major de 18 anys, haurà de descarregar-se l’app ‘Gràcies, compra a Sant Cugat’ a través d’un codi QR o de les plataformes iOS i Android.
  2. Un cop obtinguda l’aplicació caldrà introduir el DNI (un per família o llar).
  3. Per últim, l’usuari o usuària només caldrà que compri en un d’aquests comerços adherits a la campanya on podrà bescanviar el xec (des de l’app es podrà consultar els establiments disponibles).
  4. El val equival al 50% de cada compra, no hi ha import mínim i es pot fer servir en més d’un establiment, fins que s’esgotin els 20 euros.
  5. Els xecs es podran validar a partir del 14 d’octubre i es podran bescanviar fins al 30 de novembre.

Totes les llars de Sant Cugat rebran una carta explicativa del procediment per activar els vals de compra. Per qualsevol altre dubte podran adreçar-se al 010, al web municipal www.santcugat.cat o al correu electrònic comerc@santcugat.cat.

Com s’hi poden adherir els comerços?

S’hi poden adherir establiments, serveis i comerços de fins a 9 treballadors, amb local a Sant Cugat i que s’hagin vist obligats a tancar durant els mesos de l’estat d’alarma de la pandèmia de la covid-19.

Els negocis que hi vulguin participar hauran de presentar telemàticament la sol·licitud de participació en la convocatòria de subvencions a la plataforma ‘Gràcies! Compra a Sant Cugat’ de l’1 al 31 d’octubre. La podran trobar a la Seu electrònica de l’Ajuntament.

Per fer-ho, rebran suport i formació de l’Oficina d’Atenció a l’Empresa (OAE) que comptarà amb la col·laboració de Sant Cugat Empresarial.

La quantia de l’ajut als comerços vindrà determinada per l’import de vals de compra rebuts, amb un límit de 3.000 € per establiment.

Les transaccions realitzades quedaran registrades a la plataforma “Gràcies! Compra a Sant Cugat”. Els negocis adherits hauran “d’avançar els diners” i a partir de l’1 de novembre, i quinzenalment, l’Ajuntament liquidarà els imports als establiments.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar