Així ha estat el 4rt aniversari del Casal de Joves La Xesca

19/10/2020 – Tina Forest Illas /

El Casal de Joves La Xesca ha celebrat aquest cap de setmana el seu 4rt aniversari. Ho ha fet al a l’Horta Alliberada de Sant Cugat, que els ha cedit l’espai perquè poguessin dur a terme una festa commemorativa. Des de La Xesca han organitzat tot un seguit d’activitats, com ara la pintada d’un mural, concerts com el del grup Eli&Berru i un vermut musical.

Donades les circumstàncies per la covid-19, però, s’han hagut d’adaptar i implementar tot un seguit de mesures de seguretat.

El Casal de Joves La Xesca es defineixen per ser un espai des d’on s’han pogut crear projectes autogestionats, sempre dins el marc del feminisme i l’anticapitalisme. Un lloc de trobades, debats i activitats des del qual sempre han apostat per relacionar-se amb els veïns i veïnes, entitats i col·lectius de Sant Cugat.

El passat mes de març l’edifici que ocupaven a l’avinguda de Cerdanyola va patir un incendi, i ara mateix es troba buit i apuntalat. Tot i així, els membres de La Xesca segueixen actius, i tenen la intenció de continuar-ho essent malgrat la pandèmia.

Sota el lema “Som més que quatre parets”, des de La Xesca han denunciat que l’Ajuntament decidís deixar inutilitzat el local que tenien fins ara, però asseguren que això no les aturarà, perquè ja tenen programades un munt d’activitats noves. També han anunciat que ben aviat tornaran a tenir un local.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar