Així serà la vianantització de l’avinguda Anselm Clavé

(28/10/2022 –  Redacció)  

L’Ajuntament ha presentat als veïns de la zona el projecte de vianantització de l’avinguda Josep Anselm Clavé. Es tracta del carrer que comunica la plaça Dr. Galtés amb l’av. Rius i Taulet i on es troba La Unió Santcugatenca. El nou paviment estarà a un únic nivell i el carrer s’incorporarà així a la resta del sistema de carrers vianantitzats del centre urbà.

Font: Ajuntament Sant Cugat

Es prioritzarà l’ús dels vianants front l’ús dels vehicles que tindran un accés restringit i controlat. L’espai s’adequarà a les necessitats funcionals de l’espai públic del remodelat Teatre de La Unió i a la Llei de supressió de barreres arquitectòniques. Pel que fa a l’arbrat, se substituiran les truanes que han crescut en una posició inadequada per “acer frimanii” en el tram central i l’entrada al carrer.

La durada aproximada de l’obra serà d’uns 9 mesos i el pressupost del projecte del projecte és de 889.955,24 €. Un projecte que l’Ajuntament de Sant Cugat ha cofinançat amb la Diputació de Barcelona que aporta 500.000€ a través del Programa General d’Inversions 2020-2023. Les obres començaran el 2 de novembre i finalitzaran previsiblament a l’estiu.

El projecte s’ha presentat als veïns al vestíbul del teatre de La Unió Santcugatenca, amb la presència de l’alcaldessa, Mireia Ingla; el tinent d’alcaldia de Presidència, Hisenda, Serveis Urbans, Mobilitat, Seguretat i Transports, el president del Consell de barri de Nucli Antic, Pere Soler; i el tinent d’alcaldia de Desenvolupament Urbà i Habitatge, Francesc Duch.

 

 

Comparteix

Sant Cugat Magazine #96

Enquesta activa

Què faràs els dies de Festa Major?
×

Directe TV

També et pot interessar