Així seran els dos nous pavellons esportius a Can Magí i la Guinardera

(22/02/2023 – Redacció)    Durant els quatre anys vinents s’invertiran 10 milions d’euros en la millora de les instal·lacions esportives actuals i la construcció de nous equipaments, on destaquen el nou pavelló de gimnàstica rítmica de la Guinardera i el de Can Magí per a esports de sala. Els projectes s’han presentat en un gran acte on han participat 13 entitats esportives de la ciutat i que ha comptat amb la presència de l’alcaldessa i la secretària general de l’Esport Anna Caula. El pavelló de Can Magí L’acte ha servit per veure per primer cop com serà el futur pavelló de Can Magí que s’ubicarà a l’av. de Roquetes, entre les rotondes de l’Oli i la de Can Solà. Un PAV3 que consta d’una pista longitudinal per als esports de sala i de tres pistes transversals de bàsquet, voleibol, minihandbol i minifutbol sala. Aquest projecte el finançarà i executarà l’AMB el proper mandat.
Simulació: Ajuntament Sant Cugat
El pavelló de la rítmica Aquest nou equipament serà una gran sala annexa a la ZEM de la Guinardera. Aquest nou pavelló comptarà amb l’alçada adequada per a poder practicar la gimnàstica rítmica. L’arquitecte Oriol Garcia de l’AMB va presentar el projecte i la mateixa Àrea Metropolitana serà l’encarregada de licitar les obres de construcció.
El Complex Aquàtic de Mira-sol La trobada ha servit perquè els arquitectes encarregats de cada projecte donessin les pertinents explicacions tècniques i es presentessin altres actuacions com el complex aquàtic de Mira-sol, que ja es va anunciar que es començaria a construir a l’abril.
La inversió en la millora i construcció d’instal·lacions esportives en aquest mandat ha estat de 9 milions d’euros i els projectes que arribaran per al període 2023-27 serà de 10 milions d’euros més. L’acte ha comptat amb 13 entitats esportives que han participat exposant les seves demandes: CFU Mira-sol Baco, Sant Cugat Futbol Club, DSV Voleibol Sant Cugat, Escola de Patinatge Artístic, Penya Blaugrana Sant Cugat, Club Rugby Sant Cugat, Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat, Handbol Sant Cugat, Solideo Pati Hoquei Sant Cugat, Olimpyc Floresta, Secció Atletisme Club Muntanyenc, Futbol Sala Sant Cugat i Penya Pericos Sant Cugat.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #102

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar