Ajornada la Festa Major de la Floresta, que es farà a l’octubre

13/07/2021 – Redacció /

El Senglar Cultural, entitat organitzadora de la Festa Major de la Floresta, ha decidit ajornar la festa grossa del districte i fer-la a l’octubre, quan la situació epidemiològica millori. La Festa Major de la Floresta s’havia de celebrar els propers dos caps de setmana amb activitats adaptades a les restriccions però la situació sanitària que viu de la ciutat ha fet replantejar-la.

Festa Major de la Floresta 2019

“A partir de les dues opcions que ens donava l’ajuntament, que era posposar-la a l’octubre, que és el que finalment hem decidit com a Senglar Cultural i la comissió de cultura del Consell de Barri, o fer una festa major molt descafeïnada i molt retallada amb tan sols activitats diürnes, hem decidit fer-la a la tardor per poder fer-la dignament i poder donar a la gent del barri la festa major que es mereixen“, ha explicat Joan Rosés, membre del Senglar Cultural a Televisió Sant Cugat.

L’Ajuntament ja va cancel·lar els concerts de la Festa Major de Mira-sol, el passat cap de setmana, per tal d’evitar les aglomeracions sobretot entre la població més jove. Actualment el risc de rebrot a Sant Cugat és de 2.190 i la velocitat de transmissió d’1,70. Un 15,79% de les proves surten positives i hi ha 108 nous contagis positius.

La Generalitat ha anunciat noves mesures per tal de frenar aquesta “explosió de contagis” i per aquest motiu, entre altres mesures, es redueix l’horari de totes les activitats de forma que finalitzin com a màxim a les 0.30 hores, es limita les reunions i/o trobades familiars i de caràcter socials, en l’àmbit públic i privat, a un màxim de 10 persones, llevat que es tracti de convivents, i es recomana als ajuntaments la limitació de l’accés a espais públics on es puguin produir concentracions de persones entre les 0.30 hores i les 6 hores.

.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar