Albert Oliveres presenta el disc “Preludis d’un adeu” en homenatge al seu pare

(07/04/2022 – Redacció/)  

En complir-se un any de la mort d’Arcadi Oliveres, el seu fill li ha volgut retre homenatge amb un disc que ha batejat com a “Preludis d’un adeu”. L’acte de presentació en forma de concert, ha tingut lloc al Claustre del Monestir, on Albert Oliveres ha interpretat les peces d’aquest disc que volen ser una fotografia sonora dels últims quinze dies de vida de l’Arcadi.

El Claustre del Monestir va acollir el concert Foto: Ajuntament

Preludis d’un adeu” consisteix en deu peces a piano amb les que l’autor es proposa compartir amb el públic l’absència, la fragilitat i la muda. Està produït per Primavera Labels, amb la direcció artística de Martí Sancliment, junt amb un equip artístic format per l’escenògraf Roger Badia i el dissenyador d’il·luminació Jordi Berch.

Albert Oliveres, passava moltes hores a casa dels seus pares durant els darrers dies del seu pare. Per fer-li companyia improvisava peces amb el piano. Unes improvisacions que va enregistrar amb el telèfon mòbil i que són la llavor d’aquest disc.

Albert Oliveres ha interpretat les peces del disc Foto: Ajuntament

Van assistir a aquest concert de presentació moltes personalitats de la vida social i política de Sant Cugat com l’alcaldessa i diversos regidors, però també de tota Catalunya com l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau.

Colau i Ingla abans de començar el concert Foto: Ajuntament

Arcadi Oliveres va ser nomenat fill predilecte de Sant Cugat a títol pòstum Un reconeixement a la seva trajectòria a favor de la pau i del desarmament, així com a les nombroses iniciatives per impulsar els drets humans i la justícia social. També a la seva vinculació amb la ciutat, on va viure i on va desenvolupar moltes iniciatives com la fundació de la Universitat Internacional de la Pau.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar