Álvaro Benejam és confirmat com a candidat del Partit Popular a l’alcaldia de Sant Cugat

(25/01/2023 – Redacció )   

Les direccions del PP de Barcelona i de Catalunya han confirmat a Álvaro Benejam com a candidat a l’alcaldia de Sant Cugat amb “l’objectiu que el partit aconsegueixi ser decisiu en la governabilitat de la ciutat i recuperi el prestigi d’una de les ciutats més importants de la província de Barcelona”.

Álvaro Benejam: “Posarem fi al govern tripartit d’esquerres i als seus experiments socials, baixarem impostos, millorarem la seguretat i les ajudes socials perquè les famílies estiguin ben ateses i atraurem activitat econòmica”. “És inaudit que tinguem el segon IBI més elevat de tota Catalunya, i els serveis públics siguin tan deficients.” “Les polítiques del tripartit d’esquerres estan convertint Sant Cugat en un lloc menys atractiu per a quedar-se”.

Álvaro Benejam, advocat de professió, va ser regidor a l’ajuntament de Sant Cugat del 2011 al 2019 i el seu grup va quedar fora del consistori a les darreres eleccions. El 2021 va ser reelegit com a president local del partit i ara un dels seus objectius és que el Partit Popular torni a tenir representació al ple municipal.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #102

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar