“Apostem pel jovent”

“Apostem pel jovent”

 

Marc-Simarro-model-opinioComencem un nou mandat amb molts canvis i novetats que, n’estem convençuts, faran de Sant Cugat una ciutat més integradora i més atenta a les problemàtiques socials. Amb la mirada posada en resoldre moltes de les injustícies que s’han anat generant els darrers 32 anys.

El cas del jovent és paradigmàtic. Durant els darrers 4 anys s’ha fet poquíssima feina en una ciutat on el percentatge de gent jove és molt elevat. Poques o cap opció pel que fa a espais per a associacions i entitats juvenils, molts impediments a l’hora de fer actes al carrer, moltíssimes dificultats per trobar una feina no precària i, encara més, per emancipar-se.

Enguany, però, des del nou govern apostem per una regidoria de joventut amb dues persones al capdavant. Dues persones que venim d’àmbits diversos i que ens posarem a treballar des del primer dia. L’objectiu principal? Apostar per les polítiques de joventut com mai. Crear veritables oportunitats per al jovent del poble. Que aquest no sigui mai més un col·lectiu oblidat!

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar