Aquest dilluns tornen les misses a la Parròquia de Sant Pere Octavià

17/05/2020 – REDACCIÓ /

La Parròquia de Sant Pere Octavià ha adaptat el seu servei a la nova realitat i ha anunciat que a partir d’aquest dilluns 18 de maig es reprenen les misses del Monestir amb l’assistència de fidels, seguint rigorosament els protocols de seguretat, amb un terç del seu aforament. La Parròquia avisa que un cop s’arribi al màxim número de l’aforament permès no s’admetran més persones a aquella missa.

Imatge exterior del Monestir de Sant Cugat. Foto: Localpres

D’altra banda, els assistents hauran d’anar a les celebracions amb mascareta i gel sanitari per rentar-se les mans i hauran de seure en el lloc marcat amb un gomet de color daurat. Es podrà resar davant les imatges dels sants, però no es podran tocar ni besar.

A més, a les misses del dissabte a la tarda i diumenge caldrà fer una reserva prèvia a través del formulari del web de la parròquia santperedoctavia.org. De dilluns a divendres i dissabte al matí no caldrà fer la reserva.

La Parròquia convida a les persones ancianes, malaltes o en situació de risc que valorin la conveniència de no sortir dels seus domicilis i per això seguiran oferint la missa de les nou del matí al seu canal de Youtube. La de les 9 del matí i la del diumenge a les 12:00. Aquestes misses les podreu seguir també per Televisió Sant Cugat.

Podeu consultar tots els horaris de les misses i de les diferents activitats de la Parròquia al seu web santperedoctavia.org.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar