ARA ÉS EL MOMENT D’APUNTALAR EL CANVI

PereSoler-PSC

Per Pere Soler, Tinent d’alcaldia de Presidència, Hisenda, Serveis Urbans, Mobilitat, Seguretat i Transport

El canvi a Sant Cugat s’està consolidant, en aquests tres anys hem hagut de posar en ordre, contractacions irregulars, caos en urbanisme i llicències, escàs manteniment en equipaments i vies urbanes, dimensionar la neteja i la recollida de residus, donar resposta a la creixent demanda en l’ús de la bicicleta, en la millora del transport públic, i la qualitat de l’aire, posant en marxa la ZBE, invertir en la flota municipal cap a la sostenibilitat, posar una proposta realista en polítiques d’habitatge… és a dir molta feina.

També hem hagut de fer front a fets sobrevinguts, com ara els temporals, aiguats, la COVID19 o la crisi dels refugiats. Ningú discuteixi l’esforç realitzat per aquest govern.

Els i les socialistes hem demostrat ser actiu en el govern de la ciutat, ara toca consolidar aquest projecte, liderant, agafant més força, amb solidesa, solvència, i tirar endavant projectes, iniciats i de futur. Refermant el compromís amb el municipi, amb cada un dels barris i el veïnatge, pensant en les persones, projectant i aportant solucions i nous projectes, amb el repte de l’agenda urbana i de l’agenda 2030 que ha de posicionar Sant Cugat com a centre innovador i econòmic de la comarca i el país. Des de la proximitat, des de l’empatia i la sensibilitat, a peu de carrer.
Comparteix
També et pot interessar

CATEGORIES NOTÍCIES

Categories

Sant Cugat Magazine #96
Gener 2024

Directe TV

Enquesta activa

Què tens previst fer aquest estiu?

A. Em quedaré a Sant Cugat
B. Faré turisme nacional
C. Marxaré a l’estranger