Arran Sant Cugat assenyala la seu de Junts per Sant Cugat amb pintades de “lladres” i “corruptes”

19/06/2020 – REDACCIÓ /

Aquest dijous la JNC de Sant Cugat i Junts per Sant Cugat han denunciat a través de les xarxes socials les pintades pròximes a la seu de Junts per Sant Cugat que assenyalen la seu amb pintades “Lladres” i “Corruptes” i que signa l’organització juvenil Arran Sant Cugat.

Aquest fet ha encès una picabaralla a Twitter a tres bandes entre Junts Per Sant Cugat, Arran i la JNC.

Junts per Sant Cugat ha aconsellat a la formació juvenil Arran que canvïi “els pots de pintura per les urnes” i “els actes vandàlics pels democràtics.”

El motiu de les pintades

Arran Sant Cugat ha respost a aquest missatge i ha denunciat Junts per Sant Cugat per “ascendir” l’inspector dels Mossos d’esquadra, Jordi Arasa, condemnat a dos anys i quatre mesos de presó per estomacar a manifestants del 15M, moviment format arran de la manifestació del 15 de maig de 2011.

En aquest missatge també denuncia que no s’hagi apartat del cos de Mossos d’esquadra als agents que estan investigats per agressions racistes al Bages.

Arran Sant Cugat considera que Junts per Sant Cugat és responsable d’aquestes decisions perquè el Conseller d’interior, Miquel Buch, va prendre possessió del càrrec com a membre electe de les llistes de Junts per Catalunya.

En els darrers dies, el Conseller Buch ha assegurat que expulsarà als mossos investigats per agressió racista si hi ha una sentència condemnatòria.

Altres partits de Sant Cugat, com el PSC han mostrat la seva solidaritat i el seu suport a Junts per Sant Cugat.

Fotografia penjada per Junts per Sant Cugat de les pintades davant de la seva seu

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar