Arrenca el Cicle de Música de Cambra 2024 de l’Orquestra Simfònica Sant Cugat

(25/1/2024 – Redacció)

L’Orquestra Simfònica Sant Cugat ha arrencat la nova temporada del seu Cicle de Música de Cambra amb el recital “Catalans als Estats Units” amb Kalina Macuta al violí i Daniel Blanch al piano. Aquesta és la primera de les cinc propostes que conformen aquest cicle i que es duran a terme un dissabte al mes a l’Aula Magna del Conservatori Municipal de Música Victòria dels Àngels de Sant Cugat. 

“Catalans als Estats Units” inclou obres de compositors catalans que han treballat o estudiat en aquest país, com Carles Suriñach que hi va triomfar amb els seus ballets o el mateix director titular de l’Orquestra Simfònica Sant Cugat, Salvador brotons, que des de ben jove va desenvolupar la seva carrera als Estats Units. Durant aquest recital també es va estrenar l’obra “Tinnitus” de Joan Pagès Corella.

El proper recital es durà a terme el 2 de març sota el títol “Les estacions porteñas”, una proposta d’Astor Piazzola per a violí i orquestra que comptarà amb la violinista Inés Issel. Un jove talent reconeguda amb una vintena de primers premis en concursos nacionals i internacionals i que ja havia col·laborat amb l’Orquestra Simfònica Sant Cugat.

Les entrades per a aquests cicles de concerts estan obertes al públic general però cal realitzar reserva prèvia trucant al 93 589 31 93 o enviant un mail a music@simfonica.cat

Comparteix

Sant Cugat Magazine #102

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar