Arrenca la 20a edició de les Lectures a la Fresca amb “La Filla del Mar” d’Àngel Guimerà

L’espai dels Castanyers dels Jardins del Monestir han acollit la primera de les tres Lectures a la Fresca que conformen el programa d’aquesta 20a edició. El muntatge de “La Filla del Mar”, adaptada i dirigida per Dolors Vilarasau, ha servit per commemorar el centenari de la mort d’Àngel Guimerà que se celebra aquest 2024. “La filla del mar” és la tercera peça de la trilogia d’aquest autor, de la que formen part Terra Baixa i Maria Rosa. El dramaturg retrata en aquesta obra el món mariner, amb una barreja de realisme i romanticisme.

El proper dijous, 11 de juliol, a les 22 h a la plaça de l’Om, serà el torn del muntatge “Estat d’alerta” que commemora els 40 anys de la Universitat Internacional de la Pau i els 100 anys del naixement del fundador, Frederic Roda.

Les Lectures a la Fresca 2024 es tancaran amb el musical  d’Ignasi Roda “Nevares” basat en un conte de Pere Calders i dirigit per Dolors Vilarasau, que es durà a terme dijous 18 de juliol a les 22 h a l’Amfiteatre dels Jardins del Vallès.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #102

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar