Arrenca la temporada del ‘futbol caminant’ a Sant Cugat

(28/09/2022 – Redacció)  

El Wabol© és un esport amb cada vegada més seguidors a Sant Cugat. El seu nom és un acrònim de les paraules ‘Walking Ball’ i es coneix de forma popular com el ‘futbol caminant’. Al nostre país l’Associació Catalana de Wabol porta ja uns anys donant a conèixer aquest esport, que per les seves característiques no discrimina en edat, sexe o capacitat física. Per aquest motiu és un esport ideal per a la gent gran, que ajuda a mantenir la forma física i la vida social.

Les normes
El Wabol© té una norma bàsica: no es pot córrer. Els jugadors caminen i es juga a dos tocs amb partits de dues parts de 25 minuts amb equips de 5 a 8 persones. El Wabol© és un joc registrat i promocionat per l’exjugador escocès del Barça, Steve Archibald i Silvio Szegedi, fill d’un altre exfutbolista blaugrana, Nicolae Szegedi, que va formar part de l’equip de les 5 Copes amb Ladislao Kubala, als anys 50.

Obert a tothom
Amb motiu de la Setmana Europea de l’Esport s’ha realitzat una jornada de portes obertes on ha participat el regidor d’esports, Francesc Carol. Des de l’organització han volgut agrair la gestió del regidor i de l’Ajuntament amb el Club Junior per la cessió d’un dels seus camps per a la pràctica d’aquest esport. Fa només tres setmanes que van començar la temporada i ja s’hi han apuntat vint persones. 

Els partits de ‘futbol caminant’ del Junior FC estan oberts a tothom i s’acostumen a realitzar els dimecres de 10h a 11.30h. Si voleu apuntar-vos us podeu possar en contacte amb els telèfons: 670204299 (Silvio) o 625660667 (Miquel).

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar