Arrenca Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible i Segura a Sant Cugat

(18/09/2023 – Redacció)

El proper divendres 22 de setembre es celebra el Dia Mundial sense cotxes, però ha Sant Cugat ja han arrencat tot un seguit d’activitats dins de la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible i Segura. El tret de sortida va ser la tradicional pedalada popular d’aquest diumenge. Un recorregut de 9 quilòmetres pels carrers de la ciutat que va sortit a les 11 del matí de la plaça de la Vila.

Aquesta mateixa plaça va acollir durant tot el matí de diumenge un circuit de seguretat viària de karts a pedals. Una activitat que també acostuma a ser habitual durant aquesta setmana de la mobilitat sostenible i segura i que intenta conscienciar als infants sobre la importància de respectar les normes de trànsit a l’hora que s’ho passen bé.

Al costat d’aquest circuit l’Ajuntament amb la col·laboració de la Unió Ciclista Sant Cugat també va organitzar un estand informatiu i de captació de voluntaris per a l’activitat En bici sense edat. Es tracta d’una Associació sense ànims de lucre on voluntaris fan passejos en tricicles amb persones majors o amb mobilitat reduïda.

Aquestes són algunes de la desena d’activitats que s’ha organitzat a la ciutat fins el 22 de setembre. Un conjunt d’activitats sota el lema “Combina i mou-te” amb la col·laboració de diverses entitats i centres educatius, adreçades a la ciutadania i a l’alumnat del municipi amb l’objectiu de promoure una mobilitat més saludable i que suposi una alternativa al vehicle privat i contaminant.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar