Arrenca una setmana d’activitats dedicades al Dia Internacional de les persones amb discapacitat

(27/11/2023 – Redacció)

El proper 3 de desembre es commemora el Dia Internacional de les persones amb discapacitat i a Sant Cugat, aquest any, s’han organitzat tot un seguit d’actes durant tota aquesta setmana. Un d’ells ha estat la primera edició del Torneig Inclusiu de futbol 7 organitzat per la Penya Blaugrana i on han participat 6 equips de la majoria d’entitats del sector de la ciutat i també de les rodalies.

Aquest any s’ha volgut donar més impuls a la commemoració d’aquest dia i s’ha creat una programació més extensa amb actes que han anat del 26 de novembre al 3 de desembre sota el lema “Som especials, com tothom”.

Debats televisius
Televisió Sant Cugat també ha col·laborat amb aquest programa d’actes amb la realització de dos tertúlies que porten per títol ‘Envelliment i discapacitat’ i ‘Parlem d’Autisme’ que s’emetran aquest cap de setmana.

 • Dissabte 2 de novembre, a les 21.15 h
  ‘Envelliment i discapacitat’, organitzat per la Taula de la Gent Gran
  Modera Joan Cortadellas.
  Amb la participació de Gemma Aristoy, regidora de Drets Socials, igualtat, feminismes i cooperació, Kate Cope, de Jeroni de Moragas, i Cristina Urriza, d’Avan.
 • Diumenge 3 de novembre, a les 21.15 h
  ‘Parlem d’Autisme’, organitzat per l’associació Acompanya’m
  Modera Isabel Montesinos
  Amb la participació d’Amaia Hervas, psiquiatra Mútua de Terrassa, Victor Adé, psicopedagog i expert amb TEA, Carles Aguilar, pare d’un nen amb TEA, i Ferran Felius, Comissionat per a persones amb discapacitat)

A més, el mateix diumenge també emetrem el Festival Inclús 2023, a les 23.00h, la XI edició del Festival Internacional de Cinema i Discapacitat.

Fira d’entitats
Diumenge, 3 de desembre, l’acte principal serà la celebració de la 1a Fira del Dia Internacional de les persones amb discapacitat, en la que participaran una vintena d’entitats socials. Es durà a terme a la plaça Octavià de 10 a 14h. Totes les persones que s’acostin a la fira podran gaudir d’un concert del grup Árboles Amarillos, d’una sessió de zumba a càrrec del Grup Catalònia, d’un showcooking en viu amb l’Aula Gastronòmica i de la lectura del manifest oficial d’aquesta commemoració del Dia Internacional de les persones amb discapacitat a Sant Cugat.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #102

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar