Arrenquen les festes majors de districtes, tot i l’augment de contagis de Covid-19

09/07/2021 – Redacció /

Tot i l’augment de contagis i de què Sant Cugat sigui la ciutat catalana i espanyola amb més positius, les festes majors de districtes se celebraran. La regidora de Salut, Gemma Aristoy, va confirmar a Televisió Sant Cugat que aquestes no perillaven, però que podrien patir modificacions.

La primera a celebrar-se serà la de Mira-sol que arrenca avui amb el pregó, que anirà a càrrec de la primera promoció d’ESO de l’Institut-Escola Catalunya, i que s’allargarà durant tot el cap de setmana. En total es realitzaran una vintena d’activitats amb control d’accés i espais perimetrats d’aforament limitat. D’aquestes destaquen l’aposta pel públic familiar, que comptarà amb més activitats com els tallers artístics a càrrec de Koala Art for Kids o l’espectacle familiar “Baobab”, a càrrec de la Cia. La Pera Llimonera. També s’amplia l’oferta musical, amb un concert després del pregó a càrrec de Mosaic, que se suma a la Nit Jove, de divendres i al concert de Latin jazz, previst per dissabte.

Cartell Festa Major de Mira-sol

Els dos caps de setmana següents (16, 17, 18, 23, 24 i 25 de juliol) arriba el torn de la festa grossa de la Floresta, organitzada pel Senglar Cultural i el Consell de Barri de la Floresta. El pregó es farà el divendres 16 de juliol a la tarda i el pregoner d’enguany serà el col·lectiu La Floresta sense Fronteres. Aquest any la Festa Major de la Floresta perd una de les seves activitats més emblemàtiques, la Trobada de Paellers i Paelleres, i ho substitueix per un dinar popular amb carmanyola. L’activitat que sí que es manté són les Olimpíades Bandarres, enguany anomenades Bandarres Freecovid. La Festa Major del districte santcugatenc també comptarà amb concerts de nit, adaptats a les mesures establertes i que no superaran l’aforament de 500 persones, tot i que algunes activitats podrien patir modificacions. A la vegada hi haurà aforament limitat i en algunes activitats caldrà fer reserva d’entrada, encara que en la majoria d’elles seran sense reserva prèvia.

Festa Major de la Floresta 2019

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar