Arrenquen les festes majors de Valldoreix i Volpelleres

17/09/2021 – Redacció

Valldoreix ja està de Festa Major, que enguany compta amb una trentena d’activitats. La festa grossa s’allargarà fins al 19 de setembre a diferents espais de la vila. El Centre de Restauració de Béns Mobles de Catalunya és el pregoner d’aquest any.

Pel que fa a les activitats, s’han programat per a tots els gustos i edats, des d’activitats infantils com titelles, tallers mediambientals i jocs de fusta gegants a activitats per als joves com el concert de Ciao Marina i el mag Lynch; i actes per a totes les edats com el pregó, les havaneres amb Port Bo, els tornejos de tenis/pàdel/vòlei platja, la cercavila dels Gegants de Valldoreix o la principal novetat d’enguany, el 1er Concurs de Pintura Ràpida de Valldoreix, entre d’altres.

La CUP per la seva banda ha informat que no assistirà de forma oficial al pregó per la “correspondència al tracte que el govern i el seu president han tingut, no traspassant-nos cap informació prèvia del programa de festes, de qui seria el o la pregonera“. A més es mostren en contra de què es “vinculi la festa major amb una missa institucionalitzada que perpetua el model caduc on govern i església tenien la potestat de decidir el calendari festiu vinculant un suposat dia a un suposat patró, en contra del pensament racional i sobretot de la llibertat de consciència de tota la ciutadania“.

Un altre barri de la ciutat que celebra la seva festa grossa fins al 19 de setembre és Volpelleres. El pregó serà càrrec de Lucas Moreno, membre de la junta de l’Associació de Veïns del Barri de Volpelleres (AVBV). Enguany la Festa Major engloba més de 20 activitats de tota mena, des d’esportives, monòlegs, cinema a la fresca i fins i tot una fira d’atraccions.

 

.

.

 

.


Comparteix

Sant Cugat Magazine #96

Enquesta activa

Què faràs els dies de Festa Major?
×

Directe TV

També et pot interessar