Arriaga s’uneix a la cursa per ser alcaldable de Junts

(30/03/2022 – Redacció)  

Borja Aitor Arriaga, actual president de l’Associació de veïns de Can Cortés, s’uneix a la cursa per ser el proper alcaldable de Junts per Sant Cugat. D’aquesta manera Arriaga competirà en unes primàries contra els actuals regidors de la formació neoconvergent: Josep Maria Vallès i Carles Brugarolas.

A més el president de l’Associació de veïns de Can Cortés té el suport de la resta de regidors de la formació, entre elles l’actual portaveu i exalcaldessa, Carmela Fortuny.

Presentació de la candidatura d’Arriaga a les primàries de Junts acompanyats dels regidors de la formació, tots menys Vallès i Brugarolas

Després que Brugarolas i Vallès manifestessin la seva intenció de presentar-se a les primàries, Fortuny va anunciar que ella no es presentaria i no optaria a ser la candidata a l’alcaldia per “no competir amb els seus companys“.

Les eleccions municipals seran el maig de 2023. ERC ha estat l’únic partit que de moment ha presentat la seva candidata a l’alcaldia, en aquest cas l’actual alcaldessa Mireia Ingla. En els propers mesos molts grups començaran els processos de primàries.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #96

Enquesta activa

Què faràs els dies de Festa Major?
×

Directe TV

També et pot interessar