Arriba la 35a Mitja Marató de Sant Cugat

29/03/2019 – REDACCIÓ /

Aquest diumenge la Mitja Marató Sant Cugat arriba amb un nou recorregut en la seva 35a edició. Començarà a les 10 del matí a l’avinguda Pla del Vinyet, davant del Teatre Auditori i acabarà a la Rambla del Celler, davant de l’Ajuntament.

mitja-marato-santcugat
Foto de l’ajuntament

Amb el nou traçat, el circuit millora considerablement el perfil topogràfic i el traçat general dels anteriors, buscant indrets atractius i més aptes per afavorir tant l’augment de la velocitat de “creuer” com la participació d’un ventall més ampli de participants. El seu disseny és obra de Joan Carles Ginés, entrenador nacional d’atletisme, atleta de mig fons i, actualment, a més de responsable de fons del Muntanyenc també és corredor de llargues distàncies. Fou testat en l’edició passada amb una resposta molt favorable per part dels i les corredores.

La intenció és integrar la Mitja al poble, afavorint el caliu general de la cursa i permetent un seguiment molt més proper de les famílies dels i les corredores.

La prova, que coincideix amb el Campionat d’Espanya de Mitja Marató, transcorrerà per un circuit de 16 kilòmetres pel centre de la ciutat, al que caldrà donar una volta sencera i un tram més, fins arribar als 21 kilòmetres.

També es pot participar a la cursa popular el Terç, de 7 kilòmetres, amb sortida a l’avinguda Pla del Vinyet, davant del Teatre-Auditori, i arribada a la rambla del Celler, davant de l’Ajuntament.

La Mitja Marató Sant Cugat està inclosa en la Xarxa de Mitges Maratons de la Diputació de Barcelona i en la Lliga Championchip puntuant el doble.

La cursa l’organitza el Club Muntanyenc Sant Cugat amb el suport de l’Ajuntament de Sant Cugat.

TV Sant Cugat farà una àmplia cobertura de la Mitja Marató de Sant Cugat.

Aquí pots consultar el recorregut de la cursa.

recorregut-mitjamarato-2019

Comparteix

Sant Cugat Magazine #102

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar