Augmenta el pressupost per al manteniment i neteja de les franges de protecció d’incendis

(19/3/2024 – Redacció)

El ple municipal ha adjudicat un nou servei per ampliar les franges de protecció d’incendis forestals i duplica els treballs de manteniment i neteja. El servei que tindrà un cost de 295.000€ anuals, un 53% més que el contracte anterior, i s’ha adjudicat, amb els vots a favor de tots els grups municipals excepte el PP, que s’ha abstingut, a l’empresa Talher.

El nou contracte incorpora importants millores amb l’objectiu de reduir el risc d’incendi a Collserola i prevenir la possible afectació a les urbanitzacions i zones urbanes en contacte amb la zona forestal. S’augmenten la superfícies de les franges de protecció, així com la periodicitat de les neteges, i a l’hora s’amplia l’esporga de la vegetació a voreres i en zones en contacte amb enllumenat públic.

L’objectiu és, en l’actual context d’emergència climàtica, incrementar la prevenció i reduir el risc d’incendi a les urbanitzacions de l’entorn de Collserola. A més de donar compliment a la “Moció institucional per a la preservació i millora del parc natural de Collserola”, aprovada al mes de maig del 2022.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Què faràs els dies de Festa Major?
×

Directe TV

També et pot interessar