“Avui no parlarem del govern…”

Avui no parlarem del govern de la ciutat

carmela-fortuny-model-opinio
Els cicles electorals són d’una durada esquifida en comparació amb els grans projectes que transformen la ciutat. A Sant Cugat moltes d’aquestes transformacions estaven en la seva fase final o en execució molt avançada coincidint amb el canvi de Govern.

Al barri del Monestir hi ha dues actuacions que canviaran la vida dels veïns: la primera fase de la vianantització de l’avinguda de Cerdanyola i l’ordenament dels Jardins del Vallès. El nou equip de Govern en podrà recollir fruits ben aviat.

D’una importància cultural i social de primer ordre, és el teatre de la Unió. Una infraestructura al bell mig de la ciutat del que ja només queda rematar-ne l’execució final.

La legalització i ordenació de Can Borrull, de gran importància pels veïns que hi viuen, és un projecte d’una gran complexitat per molts motius. Aquest estiu finalitzarà tot el procés, on hi ha participat el veïnat, l’Ajuntament i la Diputació.

Un altre cas que la seva resolució ha comportat dècades, ha estat la clausura de la Pedrera Berta. No podrem conduir el projecte
ambiental que tècnics i polítics havíem ideat i que compartíem amb el municipi d’El Papiol i amb el Parc de Collserola.

A Mira-sol, sabrem acabar temes ja desencallats com són la protecció acústica dels habitatges a l’autopista o la desaparició de l’última torre d’alta tensió?

Comparteix

Sant Cugat Magazine #96

Enquesta activa

Què faràs els dies de Festa Major?
×

Directe TV

També et pot interessar