Boerhringer Ingelheim inverteix 11 milions d’euros en el hub digital de Sant Cugat

(24/05/2022 – Redacció/ACN)  


La multinacional farmacèutica Boehringer Ingelheim ha invertit 11 MEUR en el seu hub de serveis de màrqueting digital de Sant Cugat, segons ha anunciat la companyia aquest dimarts en un comunicat. L’empresa ha afirmat que preveu duplicar aquesta inversió en els pròxims tres anys, així com ampliar el seu personal en un 24%. L’objectiu d’aquesta injecció de capital és convertir la farmacèutica “en líder en innovació digital dins la indústria, i ser un punt estratègic a escala global“.

La multinacional farmacèutica Boehringer Ingelheim

El centre de serveis digitals de Boehringer va entrar en funcionament el 2018, i, compta amb un equip de 39 persones. De cara el 2025, la previsió és augmentar el nombre de professionals fins als 160, amb una aposta per “perfils altament qualificats“.

L’equip es va crear per optimitzar l’experiència dels pacients i clients. Per aquest motiu, apostem pel millor talent, i oferim oportunitats de creixement i desenvolupament professional“, ha expressat la responsable d’Operacions Empresarials de la companyia, Rosa María López.

La farmacèutica va posar en marxa el 2021 un equip dedicat a “assumptes mèdics“, la funció del qual és “gestionar les publicacions amb el propòsit d’optimitzar la comunicació de dades clíniques pel sector sanitari“. Boehringer ha explicat que el 2023 se sumaran a aquest equip metges especialistes en la generació d’articles de Real World Evidence“, així com un call center de dades clíniques que serviran a escala global.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar