La Policia Local localitza la persona que presumptament va atropellar una mare i els seus dos fills al c/ Josep Carner

(3/4/2024 – Redacció)

La Policia Local de Sant Cugat ha localitzat el vehicle i la persona que presumptament va atropellar una mare i els dos fills al c. Josep Carner quan es dirigien a l’escola aquest dijous i va marxar del lloc. La família estava creuant un pas de vianants a l’alçada del número 27 del carrer Josep Carner en direcció a l’escola. La mare i un dels infants, que van ser els afectats per l’atropellament, van ser traslladats a la Mútua de Terrassa, mentre que l’altre va poder anar a l’escola.

Font: Google Maps

La localització ha estat possible gràcies a les càmeres de control i gestió del trànsit que hi ha instal·lades a diversos punts del municipi. La Policia Local ja ha iniciat les diligències per denunciar aquests fets als jutjats i així ho ha comunicat a la persona que presumptament va fer l’atropellament. Fins que no es completi la investigació, de moment la policia local no donarà més detalls dels fets ocorreguts.

L’Ajuntament “lamenta aquests fets i, malgrat que Sant Cugat és una ciutat amb una baixa sinistralitat viària, referma el compromís de seguir treballant per garantir un entorn segur als centres educatius, com s’està fent des de fa mesos conjuntament amb la comunitat educativa”. A més, l’Ajuntament revisarà a nivell tècnic el punt on es va produir l’accident per tal de donar les màximes garanties de seguretat als vianants.

Des de la Coordinadora Afes Sant Cugat van denunciat dijous que “en poc menys de dos mesos hem hagut de lamentar dos accidents a entorns escolars amb tres infants derivats a centres hospitalaris”. Aquesta entitat i Revolta Escolar exigeixen a l’Ajuntament que treballi per garantir la seguretat dels infants als carrers del municipi.

Des de la Coordinadora Afes Sant Cugat van denunciar dijous que “en poc menys de dos mesos hem hagut de lamentar dos accidents a entorns escolars amb tres infants derivats a centres hospitalaris”. Aquesta entitat i Revolta Escolar exigeixen a l’Ajuntament que treballi per garantir la seguretat dels infants als carrers del municipi.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Què faràs els dies de Festa Major?
×

Directe TV

També et pot interessar