Canvi d’ubicació: El concurs d’arrossos torna a la rambla del Celler i no es farà al passeig Gaudí

(31/05/2022 – Redacció)  

Una de les novetats d’aquesta Festa Major era la nova ubicació del Concurs d’Arrossos de Festa Major, que s’havia de fer al passeig Gaudí. Doncs bé, els Amics dels Veterans i la Regalèssia i l’Ajuntament de Sant Cugat han fet  marxa enrere i han decidit tornar a la seva ubicació dels últims anys: la rambla del Celler.

Ahir l’alcaldessa, Mireia Ingla, ja va explicar al programa ‘Línia Directa amb l’Alcaldessa‘ de Televisió Sant Cugat que encara no estava clar que el famós concurs es realitzés al passeig Gaudí. Aquest matí l’organització ho ha confirmat al·legant que “en prevenció de possibles temperatures excepcionalment altes durant la celebració del Concurs d’Arrossos, i per tal d’evitar cancel·lacions en l’últim moment derivades de l’activació del Pla Alfa de la Generalitat de Catalunya per risc d’incendis forestals, hem decidit fer marxa enrere en el canvi d’ubicació, i retornar el Concurs d’Arrossos a la rambla del Celler, com s’havia fet els últims anys“.

Ja han començat les inscripcions 

El dilluns 30 de maig han començat les inscripcions pel concurs d’arrossos de Festa Major, que enguany se celebrarà el diumenge 3 de juny al passeig Antoni Gaudí. Els més matiners, una vintena de persones, han fet cua a dos quarts de nou del matí a l’Ateneu per fer la seva inscripció presencial.

Les inscripcions estaran obertes fins al 3 de juny i es podran fer de forma presencial a l’Ateneu Santcugatenc (av. Gràcia, 16) de 9 h a 13:30 h i de 16 h a 19 h. Enguany, com a novetat, les inscripcions del concurs també es podran fer on line al web dels Amics dels Veterans i la Regalèssia (www.amicsveteransilaregalessia.com) des de les 8 h del 30 de maig fins a les 24 h del 3 de juny.

Una vintena de persones han fet cua a les 8:30h del matí

El nombre màxim de paelles participants serà de 225 i en cas de superar aquest número, el 6 de juny es procedirà a fer un sorteig entre totes les inscripcions rebudes. Finalitzat el sorteig s’enviarà un correu amb instruccions als participants, que hauran d’abonar 1 € per persona inscrita i 10 € per paella a mode d’inscripció, import que anirà destinat a Càritas Sant Cugat. L’organització facilitarà els ingredients bàsics d’arròs, oli i aigua.

El canvi d’ubicació del concurs d’Arrossos és una de les novetats d’aquesta Festa Major. Un concurs que se celebrarà el 3 de juliol, a partir de les 9:30h ja no es farà a la rambla del Celler. Enguany es farà al passeig de Gaudí, mentre que el parc de l’Arborètum acollirà l’entrega de premis i el concert final.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #102

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar