Càritas Sant Cugat fa una crida per fer front a l’augment de la demanda d’aliments

17/06/2020 – REDACCIÓ /

Durant la pandèmia de la COVID-19 la xifra d’atesos ha crescut  un 91% respecte a les famílies que atenia Càritas Sant Cugat al març. Amb aquest increment, Càritas atén actualment unes 500 famílies. Per això, la Parròquia de Sant Pere d’Octavià ha reactivat la campanya “800×10”, que vol trobar 800 famílies que puguin aportar 10 euros al mes.

Voluntaris, al magatzem d’aliments de Càritas Sant Cugat

El voluntari de Càritas Sant Cugat, Miquel Àngel Puigmartí Costa, ha explicat que aconseguir l’objectiu d’aquesta campanya garantiria que en cap moment hagin de deixar d’atendre a les famílies necessitades.

Els dimarts els voluntaris acostumen a rebre tots els aliments i decideixen el lot que repartiran els dimecres o els dijous. Però l’augment de la demanda ha sigut tan important, que no aconsegueixen tenir gaire estoc d’aliments.

A banda de repartir els aliments bàsics, Càritas també ofereix altres serveis com barberia o un servei de dutxes i un programa laboral que ha aconseguit 13 feines en el sector de la neteja i 4 en l’àmbit del servei domèstic.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar