Carles Raventós, nou coordinador general i de metodologia de la Penya Blaugrana Sant Cugat-Escola de Futbol Hristo Stoichkov

(14/2/2024 – Àlex López Puig)

Carles Raventós Grau és el nou coordinador general i de metodologia de la Penya Blaugrana Sant Cugat-Escola de Futbol Hristo Stoichkov. Raventós, de 39 anys, és entrenador professional de futbol UEFA Pro i ha estat professor de tècnica i tàctica de la Federació Catalana de Futbol.

A més, en l’actualitat, el tècnic barceloní és el segon entrenador de l’AE Prat, que ara mateix és 6è de 18 equips en el grup 5è de la 3a Federació.

Fotografia: : Àlex López Puig / Penya Blaugrana Sant Cugat

Raventós ha estat, ni més ni menys, que 8 temporades vinculat al CE Europa com a segon entrenador, les primeres quatre en el filial (3a i 2a Catalana), i les últimes quatre en el primer equip. Amb el primer equip va aconseguir l’ascens a 2a B i també ha militat en la 3a Federació.

Carles Raventós: «M’he trobat amb persones molt maques i estic segur que creixerem tots junts i millorarem»

Carles Raventós ha explicat que «quan l’Escola de Futbol Hristo Stoichkov m’ho va plantejar, no m’ho vaig pensar ni un moment. Vinc molt content i il·lusionat. A la PB Sant Cugat-H8S m’he trobat amb persones molt maques i estic segur que creixerem tots junts i millorarem. També creixerem com a entitat. Espero ser-hi molts anys perquè aquest és un lloc per treballar-hi a gust».

El balanç que en fa fins al moment -va estrenar-se el 2 de gener- «és molt positiu. Porto poc temps i encara m’estic adaptant, coneixent els jugadors i els entrenadors. Tots els jugadors, tinguin el nivell que tinguin, han de millorar, i amb això hem d’insistir. Vinc amb aquesta intenció».

Carles Raventós «Mantindrem una línia de continuïtat, amb aire nou i un toc personal meu, d’acord amb una idea metodològica que jo conec des de fa molts anys»

«Amb la meva arribada al càrrec, mantindrem una línia de continuïtat, amb aire nou i un toc personal meu, d’acord amb una idea metodològica que jo conec des de fa molts anys», ha assenyalat Raventós, que també ha destacat que «a la PB Sant Cugat-H8S apliquem una metodologia que és diferencial de la resta de clubs. Tenim un nivell alt d’ensenyament».

També ha detallat el futbol amb el qual vol jugar: «Nosaltres tenim un futbol molt atractiu, un futbol ofensiu, que juga amb extrems oberts, que ara últimament s’ha perdut força en el futbol. Quan tenim la pilota, volem ser verticals amb el mínim de passades possibles per arribar a la porteria contrària, que això no vol dir joc directe, com es confon a vegades. Tenim un joc ràpid, ens agrada un futbol ràpid i que estiguem sempre ben organitzats i que, posicionalment, siguem uns equips reconeixibles. Defensivament, tenim un sistema de treball amb cobertures, juguem amb un lliure que és una figura que també s’ha anat perdent amb el temps. Juguem amb una línia de 3 i un lliure per darrere, fent aquestes cobertures que tant treballem nosaltres».

La PB Sant Cugat-H8S, amb 389 jugadors i jugadores i 24 equips

Aquesta temporada 2023-2024, la PB Sant Cugat-H8S, amb 389 jugadors i jugadores, té 24 equips: 3 juvenils, 4 cadets, 6 infantils, 5 alevins, 4 benjamins i 2 prebenjamins.

3 equips gaudiran de l’experiència de jugar el MIC Football

D’altra banda, un equip juvenil, un de cadet i un d’infantil participaran, del 26 al 31 de març, en el prestigiós torneig internacional de futbol base MIC Football, que es juga en diferents poblacions de la Costa Brava.

TEXT i FOTO: Àlex López Puig

Organigrama tècnic de la Penya Blaugrana Sant Cugat-Escola de Futbol Hristo Stoichkov:

-President: Josep Maria Félez.

-Director: Antonio Sánchez.

-Administració: Mario Sánchez.

-Federació i Comunicació: Pau Cuenca.

-Coordinador general i de metodologia: Carles Raventós.

-Coordinador futbol 11: David Barco.

-Coordinador futbol 7: Nicolás Mírquez.

-Entrenadors juvenil A: Ainguero Urbizu i David Iñesta.

-Entrenadors juvenil B: Óscar Benito i Sergio Verdú.

-Entrenador juvenil C: David Barco.

-Entrenador cadet A: David Barco.

-Entrenador cadet B: Nicolás Mírquez.

-Entrenador cadet C: Óscar Sánchez.

-Entrenador cadet D: Marc Giménez.

-Entrenador infantil A: Marc Giménez.

-Entrenador infantil B: Marc Llongueras.

-Entrenador infantil C: Óscar Benito.

-Entrenador infantil D: David Iñesta.

Entrenador infantil E: Marc Cuenca.

-Entrenador infantil F: Sergio Verdú.

-Entrenador aleví Sub-12 A: Pau Cuenca.

-Entrenador aleví Sub-12 B: David Iñesta.

-Entrenador aleví Sub-11 A: Nil Badia.

-Entrenadors aleví Sub-11 B: Gerard Rodríguez i Pol Rodríguez.

-Entrenador aleví E: Sergio Verdú.

-Entrenador benjamí Sub-10 A: Marc Cuenca.

-Entrenador benjamí Sub-9 A: Hugo Giner.

-Entrenador benjamí C: Roger Codina.

-Entrenadors benjamí D: Didac Barco i Max Badia.

-Entrenadors prebenjamí 2016: Pau Carrasco i Arnau Casamitjana.

Entrenadors prebenjamí 2017-2018: Pau Suñé i Aleix Misuraca.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #102

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar