Carles Rebassa guanya el 20è Premi de Poesia Sant Cugat a la memòria de Gabriel Ferrater

(25/06/2022 – Redacció)  

El poeta mallorquí Carles Rebassa ha guanyat el 20è Premi de Poesia Sant Cugat a la memòria de Gabriel Ferrater amb El Caire Formentera. Rebassa ha agraït el guardó dient que la seva tasca de poeta l’entén sempre com un acte polític. El jurat ha premiat l’obra El Caire de Formentera d’entre els 42 originals presentats en l’edició d’enguany.

Carles Rebassa Foto: ACN

El premi, organitzat per l’Ajuntament de Sant Cugat, Edicions 62 i la Comissió Ciutadana Gabriel Ferrater, està dotat amb 8.530 euros, una escultura de l’artista santcugatenc Pep Codó, i la publicació del llibre a Edicions 62.

Aquest premi és un dels més prestigiosos i més ben dotats econòmicament en llengua catalana. El lliurament i la presentació del llibre guanyador es farà el mes d’octubre, en el marc del Festival Nacional de Poesia a Sant Cugat.

Carles Rebassa (Palma, 1977) és autor dels llibres de poemes Poema B, Els joves i les vídues (Premi Ausiàs March 2006), Pluja de foc i Sons bruts (Premi Carles Riba 2018), i de la novel·la Eren ells (Premi Pin i Soler i Premi Ciutat de Barcelona 2016). Passat l’estiu publicarà la novel·la Divendres, dissabte, diumenge.


Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar