Cars Barcelona inaugura les seves noves instal·lacions a Sant Cugat

(30/09/2022 – Redacció)  

Cars Barcelona ha inaugurat les seves noves instal·lacions a Sant Cugat amb un gran acte obert a tota la ciutat. L’empresa porta 25 anys representant a Mercedes-Benz, AMG i Smart a Sant Cugat i ara, amb aquestes noves instal·lacions de 5.500 metres quadrats, milloren el servei i l’atenció a tots els seus clients. 

Marga Gavilán Directora Cars Barcelona: “Fa quatre anys vam començar un nou projecte i ara ha arribat el moment de celebrar-ho”. “Ja no hi ha aquestes barres arquitectòniques de taules fixes en el qual el venedor està esperant al client, ara el client entra i nosaltres ens apropem a ell i li donem el servei que necessita”. 

La directora de Cars Barcelona, Marga Gavilán, acompanyada, entre d’altres, per Julio Ambrona, director de Ventas de Mercedes-Benz Cars i Pol Soler CEO de Quadis.

Aquestes noves instal·lacions són les segones més grans de les quatre que Cars Barcelona té a l’àrea metropolitana. A Sant Cugat treballa un equip de 25 persones, tot i que el grup està integrat per més d’un centenar, i amb aquest nou espai volen oferir un nou concepte d’atenció al client.

La inauguració oficial d’aquest nou concessionari ha comptat amb la presència d’alts directius de les marques representades i de centenars de persones que van poder gaudir de música en directe i l’actuació especial de la companyia internacional de dansa urbana Brodas Bros.

Els assistents van poder veure de prop molts dels nous models de Mercedes-Benz, AMG i Smart. El nou concessionari de Cars Barcelona dona servei comercial i postvenda al número 12 del carrer de Cerdanya.

Comparteix
També et pot interessar

CATEGORIES NOTÍCIES

Categories

Sant Cugat Magazine #96
Gener 2024

Directe TV

Enquesta activa

Què tens previst fer aquest estiu?

A. Em quedaré a Sant Cugat
B. Faré turisme nacional
C. Marxaré a l’estranger