Centenars de persones clouen el curs de la Llar d’Avis amb un dinar reivindicatiu

La Llar d’Avis de la Parròquia ha tancat un nou curs amb un dinar que ha comptat amb la participació de prop d’un centenar de persones. Entre els assistents figuraven multitud de socis i acompanyants  i també l’alcalde de la ciutat i regidors de diferents formacions polítiques. El president de la Llar d’avis, Joan Cortadelles va aprofitar el seu discurs per a fer palesa la seva preocupació per “la sensació molt estesa que ara estem en una ciutat parada, aturada, desorientada i acollonida per manca de recursos”. I va demanar al govern municipal que si no hi ha recursos, revisin “el programa de govern” i es marquin uns “objectius clars, concrets, realistes, avaluables i revisables per quan n’hi hagi”.

Joan Cortadellas President de la Llar d’avis: “Sembla com si ens acontentéssim a pagar les conseqüències de governs anteriors. Fora de la nostra ciutat, La imatge que tenen de nosaltres és que tots som rics, però el que no saben és que els joves han de marxar perquè no troben pisos assequibles i la gent gran no pot suportar l’augment del lloguer de l’habitatge on han viscut tota la vida i han de buscar-ne a d’altres poblacions més econòmiques o si necessiten una residència s’han de resignar a marxar a Lleida o a Tortosa. Ens calen objectius concrets en habitatge, en mobilitat, en educació, en cultura, en l’esport, en salut, en comerç, en les vies urbanes, en l’atenció social, en l’acollida dels forasters.”

Després del dinar l’Alcalde va agrair al president de la llar la intervenció i es va posar a la seva disposició per a tractar el tema. La Llar d’avis de la parròquia és el casal amb més socis i història de la ciutat.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Què faràs els dies de Festa Major?
×

Directe TV

També et pot interessar