CGT denuncia les condicions dels treballadors de Paidos Fundesplai a Sant Cugat

El sindicat CGT ha organitzat una roda de premsa on ha denunciat les condicions dels treballadors del sector del lleure a Sant Cugat vinculats a l’empresa Paidos Fundesplai. Els treballadors afectats presents a l’acte han decidit portar màscares per mantenir-se en l’anonimat i per “por de represàlies per part de l’empresa”.

Dani Sánchez, Secretari Acció jurídica CGT Ensenyament: “Els i les treballadores del sector del lleure, es troben en una situació crítica, en particular les treballadores vinculades a Paidos Fundesplai. Com bé és sabut, Paidos fa 25 anys que està present a Sant Cugat del Vallès, 25 anys que aquesta entitat ha mantingut condicions laborals precàries al jovent del municipi: sous baixos i contractes inestables. La perfecta combinació dels antics contractes d’obra i servei, reconvertits en fixes discontínues, amb hores extres de preparació sense remunerar, modificacions d’horari, jornades partides, hores extres pagades a preus irrisoris i pagades com a hores complementàries, o tripijocs com demanar-los a les treballadores del IE Catalunya que arribin 10 minuts tard cada dia, a canvi de quedar-se la tarda del dimecres, i per descomptat, sense cap compensació econòmica.”

Des del CGT també han fet una crida a la solidaritat de la comunitat educativa en la defensa dels treballadors de Paidos Fundesplai per la millora de les seves condicions de treball.

Ampliarem aquesta informació amb la resposta de l’empresa tan aviat ens sigui possible.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #102

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar