Cinc empreses de Sant Cugat obtenen la certificació Biosphere Sustainable Lifestyle 2024

(14/3/2024 – Redacció)

Aquest 2024 sis empreses santcugatenques han obtingut la certificació Biosphere Sustainable Lifestyle, tres més que al 2023. Aquest certificat distingeix aquelles destinacions, empreses, serveis i experiències turístiques que garanteixen una millora contínua en l’equilibri de l’activitat turística i la lluita contra el canvi climàtic, la sostenibilitat cultural, social i econòmica de la seva activitat, a través dels 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides.

Cedida

Entre les empreses de Sant Cugat certificades hi ha tres agències de viatges i planificació d’esdeveniments: Barcelona Zero Limits, dedicada a planificació de viatges i events inclusius i accessibles; l’agència V!VE 4all, que s’especialitza en esdeveniments sostenibles, responsables i inclusius; i SM experiences, que renova el seu compromís un any més i està especialitzada viatges i esports d’aventura.


L’Hotel QGATSuites & Events, està ubicat en una antiga masia situada al costat del Parc Empresarial Can Sant Joan, també ha renovat la seva certificació. També L’Olivera, Can Calopa, una cooperativa de treball i d’iniciativa social en el món rural i periurbà.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Què faràs els dies de Festa Major?
×

Directe TV

També et pot interessar