Ciutadans no assistirà a la Diada perquè “exclou més de la meitat dels catalans”

10/09/2020 / Redacció

Ciutadans no assistirà als actes institucionals organitzats a Sant Cugat per celebrar la Diada de Catalunya. Aquesta és la decisió que ha pres la formació taronja en l’àmbit municipal després que el seu portaveu, Aldo Ciprian, hagi afirmat que “són uns actes que exclouen més de la meitat dels catalans”.

Ciprian ha explicat que tot i l’actual situació de pandèmia arran la covid-19, “la Diada segueix pensada com un dia de confrontació” on “els partits separatistes s’han apropiat d’aquesta festa organitzant actes que exclouen més de la meitat de la societat”.

El portaveu de Cs prefereix una celebració d’una  “Diada que sigui representativa de tots els catalans i que no estigui instrumentalitzada al servei d’una ideologia que busca el trencament i la confrontació”, alhora que es realitzin amb les mesures de seguretat necessàries per a garantir la seguretat de tothom. En aquest sentit el portaveu de Ciutadans Sant Cugat ha recordat que “sempre s’ha proposat com a festivitat de Catalunya la Diada de Sant Jordi”.

Ofrena floral al monument de Rafael Casanova a Sant Cugat

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar