Ciutadans vol que l’Ajuntament reclami els 166.000 euros del Cas Palau “per ser retornats a la ciutadania”

04/05/2020 – REDACCIÓ /

Ciutadans Sant Cugat ha fet una valoració sobre la sentència que reconeix que el partit polític Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) i els responsables del Palau de la Música Catalana, Fèlix Millet i Jordi Montull, es van repartir una comissió del 4% de l’adjudicació d’obra del pavelló 3 de la rambla del Celler (PAV3) de Sant Cugat. Segons la sentència del Cas Palau, l’empresa Ferrovial va donar l’any 2002 104.000 euros a CDC i 62.640 euros a Fèlix Millet i Jordi Montull perquè se li adjudiqués l’obra del PAV3 valorada en 4,1 milions d’euros. Segons el portaveu de Cs Sant Cugat, Aldo Ciprian, “hi ha hagut corrupció des de sempre a l’Ajuntament de Sant Cugat i em sorprèn que cap partit com CIU o PSC, que han estat des de sempre a l’Ajuntament, no hagin dit res mai“.

Els regidors taronges s’han mostrat sorpresos pel fet que cap tècnic ni càrrec polític de l’Ajuntament de Sant Cugat hagi estat condemnat.

El grup de l’oposició ha explicat que demanaran al govern local que “faci tot el possible” per reclamar els 166.640 euros i que siguin retornats a la ciutadania. “Aquests diners retornats es podrien destinar a la crisi del coronavirus, que sembla que va per llarg“, ha defensat Munia Fernández-Jordán. 

PAV3 de Sant Cugat


Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar