Com serà la Festa Major de Sant Cugat? Consulta el programa!

(14/06/2022 – Redacció)  

La Festa Major de Sant Cugat començarà el proper dimarts 28 de juny i s’allargarà 6 dies dins el diumenge 3 de juliol. Fins ara sabíem alguns detalls de com serà, però ara ja coneixem el programa sencer! Un programa que també trobareu en paper a  partir d’aquest dijous a la revista Sant Cugat Magazine.

PROGRAMA FESTA MAJOR SANT CUGAT 2022

Una versió llarga de la festa grossa que enguany recupera la  normalitat. Serà 100% presencial i sense restriccions a carrers i places.

Tot i recuperar la normalitat hi ha activitats i espais que aquest any no es realitzaran. Un d’aquests  és la caseta del CPA, un lloc de trobada, dansa i menjar que durant molts anys ha organitzat el Centro Popular Andaluz. Tampoc podrem gaudir del ‘Llitboard‘ o baixada de carros que es feia al passeig Francesc Macià. Una activitat pensada per infants i joves.   La tercera activitat que cau és el Cercatasques.

Enguany hi ha novetats als espais. La Taverna, amb food trucks i concerts, es trasllada al parc de Ramon Barnils, on anteriorment es feia  el Desplaça. Els concerts de gran format juntament amb el Parc Jove tindran de referent el Parc de l’Arborètum.

Concerts

La Pegatina (1 de juliol), Balkan Paradise Orchestra (30 de juny) i Ebri Knight (2 de juliol) són els caps de cartell d’aquesta Festa Major. També actuarà el grup santcugatenc Arnau Griso, que s’acomiada dels escenaris. Els dies de Festa Major de Sant Cugat coincideixen amb els de la Festa Major de Rubí. A la ciutat veïna actuaran grups com Camela, Las Nancys Rubias i l’espectacle ‘Ciao Raffaella’.

Pregoneres

L’esport femení serà un dels protagonistes d’aquesta Festa Major, ja que una representació de dones esportistes de la ciutat seran les pregoneres de la festa d’enguany.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #96

Enquesta activa

Què faràs els dies de Festa Major?
×

Directe TV

També et pot interessar