“Com un bumerang”

Com un bumerang

model-opinio-jordi-corretja
L’estat espanyol està celebrant un judici contra l’independentisme, contra els representants electes compromesos amb el programa electoral, i ho fa vulnerant drets, apartant jutges i fiscals que no eren prou “durs”, obstaculitzant proves de les defenses i amb unes acusacions que tampoc són reals.

S’intenta fer d’aquest judici un espectacle en què es castigui la dissidència democràtica i per molts silencis vergonyants de la unió europea oficial, pagats amb diners espanyols i dels nostres impostos també, el món està veient en què consisteix això de l’Espanya real.

Paral·lelament a aquesta ignomínia la mobilització solidària de Catalunya i de tots els demòcrates internacionalment ha de donar la volta a aquest judici i posar en evidència el caràcter polític de la causa.

Davant els que diuen que els que porten el llaç groc només veuen Catalunya, dir-los que el dret a l’autodeterminació és un dret internacional, que el moviment català compta amb suports de molts punts del planeta i que si no veuen una injustícia el que està passant aquí en ple segle XXI és que són curts de vista. La injustícia cal combatre-la a tot el món però també a casa teva encara que no siguis independentista. I si ho ets també tens tot el dret a ser-ho.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #102

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar