Comença la Temporada 2023 del Teatre-Auditori

(3/02/2023 – Redacció )   

Des d’aquesta setmana fins al juny, la programació de la Temporada 2023 del Teatre-Auditori presenta una trentena d’espectacles de música clàssica, teatre, òpera, música i circ. Les propostes per aquest febrer arrenquen amb el muntatge “Hahn & Proust. L’amor del temps perdut”, un espectacle que gira entorn de la correspondència amorosa entre el compositor Reynaldo Hahn i l’escriptor Marcel Proust.

El 3 de febrer, el Tricicle torna amb una renovada versió de la comèdia musical “Forever Young” d’Erik Gedeon, que s’ha definir com un cant a la vida quan més a prop de la mort s’està.

L’Orquestra Simfònica del Vallès ens proposa pel dia 5, el concert “Grans heroïnes del cinema”, una mirada conscient i compromesa de les grans protagonistes de la història del cinema.

La segona setmana de febrer destaca la proposta de Simfonova: L´Òpera dels amics; el muntatge teatral “Muerte de un viajante” amb Imanol Arias, i l’espectacle familiar de La Pera Llimonera, inspirat en el relat clàssic: Un vestit nou per a l´’Emperador.

La tercera setmana de febrer, es trobaran a Sant Cugat dos virtuosos del violí. Per un costat, l’Oquestra Simfònica Sant Cugat ens porta a la jove violinista Inés Issel sota la batuta del mestre Salvador Brotons per interpretar dues obres emblemàtiques dels compositors romàntics Jean Sibelius i Edward Elgar.

I dissabte 18 de febrer, Ara Malikian, un dels violinistes més brillants, expressius i carismàtics de la seva generació, torna a Sant Cugat amb la força i la màgia de la seva música. Un concert que va exhaurir entrades i pel que s’ha obert una nova sessió a les 17h de la tarda.

La producció renovada de la tragèdia japonesa de Madama Butterfly, de la Fundació Òpera a Catalunya i l’espectacle NUYE de Companyia de Circ “eia”, tanquen l’agenda de febrer del Teatre-Auditori.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar