Comencen les obres de la 2a fase de vianantització de l’avinguda Cerdanyola

(30/02/2023 – Redacció)   

Les obres de la segona fase de vianantització de l’avinguda Cerdanyola ja han començat, concretament en el tram que va del passeig de Torre Blanca al carrer Borrell. El calendari s’ha retrassat més d’un any respecte a les primeres previsions i es preveu que finalitzin a la tardor del 2023.

Es tracta d’un projecte executat per l’Àrea Metropolitana de Barcelona amb un pressupost d’1,6 M d’euros i que dona continuïtat al tram ja executat. La remodelació serà pràcticament igual a la del tram que va del carrer Montserrat al passeig Torreblanca: carrer de plataforma única, nou arbrat, renovació del clavegueram i nou enllumenat i mobiliari urbà.

La vianantització de l’avinguda Cerdanyola és un projecte sorgit del procés participatiu fet al barri a 2016 i està recollit en el Pla estratègic del barri Monestir – Sant Francesc, aprovat per ple a principis de 2018 i està executat per l’AMB.

Després d’aquesta segona fase, encara faltarà executar una tercera fase, entre el carrer Borrell i la plaça de la Pelleria.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #101

Enquesta activa

Està a favor de tancar el trànsit als Quatre Cantons?
Vote

Directe TV

També et pot interessar